zondag 22 november 2015

Aloe vera helpt tegen roos, haaruitval en herstelt beschadigd haar.

Je kunt veel geld uitgeven bij de kapsalon aan haarproducten, die jouw haar gezonder en glanzender maken, roos helpt voorkomen of goed is tegen haaruitval. Maar hebben deze producten jou echt geholpen?

Ons haar raakt snel beschadigd door het gebruik van gel- en haarlakproducten, verven, het frequent stylen met een te hete föhn of door het zwemmen in water met chloor. Je haar wordt dof, het splijt in de punten, breekt af of valt uit. Ondanks het gebruik van shampoos en conditionerproducten is het toch moeilijk om beschadigd haar weer mooi, gezond en glanzend te krijgen.

Veel mensen weten niet dat aloe vera de allerbeste oplossing is voor beschadigd haar en tegen haaruitval.. Start met het wassen van je haar met Forever Aloe Jojoba Shampoo. Deze shampoo is rijk aan gestabiliseerde aloe vera gel. De aloe vera gel bevat vitamine C en E, beiden krachtige antioxidanten die beschadigd haar erg goed kunnen herstellen. Daarnaast ruikt de shampoo ook erg lekker, de geur blijft lang in je haren hangen, wat zorgt voor een heerlijk, frisse geur om je heen.

Na het wassen gebruik je de Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse. Dit is een doeltreffende conditioner met aloe vera en jojoba-olie, verrijkt met vitamine B-complex. Een uitstekende aanvulling op de Jojoba shampoo. De geur van de conditioner is iets milder.

Nadat je jouw haar hebt gedroogd en het nog niet gestyled hebt, spray je een beetje Aloe First Spray in je haar. Aloe First Spray bevat als basisgrondstof gestabiliseerde aloe vera gel. De toegevoegde bijenpropolis- en plantenextracten, zoals kamille, duizendblad en goudsbloem hebben een kalmerende werking op de huid. De vochtregulerende eigenschappen beschermen de huid tegen uitdroging en roos. Spuit de spray bij een droge hoofdhuid op het haar en masseer deze in. Aloe First Spray kan ook worden toegepast op lang haar. Elke dag ‘s ochtends in de haarpunten spuiten en het haar zoals gewoonlijk kammen. Omdat lang haar tegelijkertijd ook oud haar is, heeft het in het bijzonder in de haarpunten altijd een extra portie verzorging nodig.

Na een week gebruik van deze drie producten, zal je zien dat jouw haar weer glanzend en gezond is, eventuele roos verdwenen is en je veel minder haaruitval hebt. De Forever Aloe Jojoba Shampoo en conditioner zijn wel aardig aan de prijs, maar doen zeker hun werk. Als het gebruik van deze producten jou toch een beetje te duur is, kies dan enkel voor de Forever Aloe First Spray. Gebruik dit dagelijks. Je bent dan iets langer onderweg voordat je herstel van je haar ziet, maar wel beter betaalbaar. Alle bovenstaande beschreven producten vind je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef hier uw reactie.